Termeni și Condiții

 1. Definiții

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri de către BellArts, prin intermediul magazinului virtual www.bellarts.ro către Cumpărător și pot fi modificate oricând de către BellArts fără notificare prealabilă.

 Astfel, următorii termeni vor însemna:

Vânzător – BellArts, cu denumirea comercială Stoica Crinela Isabela Întreprindere Individuală, având sediul social în Str. Zimbrului, Nr. 7, Mun. Câmpina, Jud. Prahova, CUI 33632950, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului F29/1334/2014.

Cumpărător – persoană fizică / persoană juridică sau altă entitate juridică ce emite o Comandă.

Bunuri – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și să facă plată acestora.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător.

Drepturi de Proprietate Intelectuală – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natură de autor, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Site – domeniul www.bellarts.ro și subdomeniile acestuia.

 1. Obligațiile Vânzătorului

Vânzătorul își va utiliza cunoștințele sale profesionale și tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat în Comandă și va livra Bunurile care îndeplinesc cerințele și specificațiile Cumpărătorului exprimate în Comandă;

Informațiile prezentate pe site-urile Vânzătorului au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunțare prealabilă. 

 1. Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Utilizatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va dezvălui unei terțe părți sau va face publice nici una dintre informările primite de la Vânzător.

Toate desenele, elementele de grafică și design care apar pe site, numele site-ului precum și însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea BellArts și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.

Toate elementele de conținut cum sunt descrierile, desenele, elementele de grafică și design care apar pe site, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a BellArts, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect prin licențe de utilizare și/sau publicare.

Utilizatorului/Cumpărătorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui element conținut de mai sus în orice alt context decât cel original intenționat de BellArts, includerea oricărui element de conținut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al BellArts asupra elementelor de conținut precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea elementelor de conținut, decât cu acordul scris expres al BellArts.

 1. Drepturile asupra conținutului site-ului

Întreg continutul site-ului și elementele de grafică, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, respectiv tot conținutul în format text, precum și sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare – cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar – sursele paginilor, dar și orice alt material, transmis sub orice formă de și către Utilizatori (prin vizualizare directă pe site, prin newslettere etc.) aparțin BellArts.

Conținutul site-ului, indiferent de zona în care se află în site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale. Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al BellArts. Prin urmare, este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuția parțială, integrală sau modificată a conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal.

Utilizatorii se obligă să respecte toate drepturile de autor și toate drepturile conexe acestuia și orice alte drepturi de proprietate intelectuală pe care Administratorul site-ului le dețin asupra/în legătură cu site-ul  www.bellarts.ro.

 1. Plasarea Comenzii

Produsele noastre se realizează doar pe bază de comandă!

Deoarece produsele noastre sunt create în totalitate manual (handmade), durata de realizare a acestora este mai mare.

Pentru produsele ”Mărturii – Figurine din ceară”, comanda se plasează în funcție de modul de ambalare dorit și anume:

 • cu minim 30 zile înainte de eveniment pentru ambalare în cutiuță;
 • cu minim 20 zile înainte de eveniment pentru ambalare în săculeț din organza.

Pentru produsele ”Lumânări pentru Botez”, comanda se plasează cu minim 30 zile înainte de eveniment.

Pentru produsele ”Invitații pentru Botez”, comanda se plasează cu minim 30 zile înainte de momentul în care doriți să le înmânați invitațiilor.

Recomandăm a se respecta termenul mai sus menționat, deoarece acesta este calculat astfel încât să nu se aglomereze comenzile deja în lucru din atelier. Astfel se poate asigura atât realizarea în timp util, cât și livrarea.

 În cazul în care termenul de livrare se solicită a fi considerabil mai scurt decât cel mai sus menționat vă vom solicita să achitați o taxă de urgență în valoare de 100 de lei.

 1. Expediere și Transport

Taxele de curier pentru livrare sunt suportate de către client.

Produsele comandate se livreză în toată țara, transportul acestora fiind efectuat prin firma de curierat rapid Fan Curier, cu timp de livrare din momentul expedierii coletului în 1-2 zile sau prin Poșta Română, cu timp de livrare din momentul expedierii coletului în 3-5 zile.

În cazul în care doriți ca transportul să îl facem printr-o altă companie aleasă de dumneavoastră vă rugăm să ne menționați în momentul plasării comenzii.

BellArts (Stoica Crinela Isabela Î.I.), nu își asumă întârzierile, pierderile sau deteriorările produselor livrate.

Costul transportului se calculeză în funcție de greutatea coletului, dar și de destinația acestuia. Costul este comunicat în momentul contactării telefonice pentru confirmarea comenzii.

 1. Plată și Facturare

Plata se face astfel:

 • pentru livrare cu Fan Courier, plata se face ramburs sau în cont;
 • pentru livrare cu Poșta Română, plata se face doar în cont.

Vânzătorul va emite către Client o factură pentru Produsele livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Produsele prezentate pe www.bellarts.ro sunt produse și comercializare de Stoica Crinela Isabela Î.I. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.

Toate prețurile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului www.bellarts.ro sunt exprimate în Lei. 

 1. Condiții de Retur

Clientul se obligă să notifice bellarts.ro intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin e-mail la contact@bellarts.ro sau prin telefon, la numărul 0727582595, în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. În caz contrar, bellarts.ro poate refuza coletul.

Lumânările și invitațiile pentru botez personalizate la cererea clientului nu pot fi returnate, deoarece prin prelucrarea lor devin obiecte unice și nu pot fi revândute ulterior ( OUG 34/2014 art.16, lit.c).

Produsele nepersonalizate se pot returna în termen de 14 zile de la intrarea în posesie fizică, conform OUG 34/2014, art.14, alt.1, doar în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Costurile de retur sunt suportate de catre cumparator ( OUG 34/ 2014, art14, alt.1).

În cazul în care motivele de retur se datorează vânzătorului (BellArts), costurile generate de transport pentru retur vor fi suportate de către BellArts, urmând a se rambursa doar contravaloarea produselor achitate în termen de maxim 14 zile de la primirea coletului conform OUG 34/2014, art13, alt1, folosind aceleași modalități de plată conform OUG34/2014, art.13, alt.2 (NU se rambursează contravaloarea transportului).

Nu se acceptă returul produselor DUPĂ data evenimentului pe care CLIENTUL a declarat-o în formularul de comandă, deoarece orice produs se consideră „SERVICIU” și, odată săvârșit evenimentul, se deduce că și-a îndeplinit utilitatea, iar serviciul prestat nu mai poate fi returnat.

 1. Modificarea termenilor și condițiilor

BellArts are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile cuprinse în Termeni și condiții sau Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabilă și fără a fi obligată să îndeplinească vreo altă formalitate față de Utilizatori.

Orice modificare este acceptată deplin și necondiționat de către Utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a site-ului sau a oricărei facilitați oferite de site, intervenite oricând după operarea modificării, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligația respectivului Utilizator de a înceta de îndată accesarea site-ului și/sau utilizarea în orice mod a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

NOTĂ!

Deoarece lucrul manual stă la baza produselor noastre, iar furnizorii nu pot garanta permanent un stoc continuu de materie primă, ne rezervăm dreptul de a adapta prin materiale, accesorii, jucării și elemente diferite atunci când situația o cere, respectând totodată tematica dorită de către client.

Culorile produselor prezentate pe site, pot varia în funcție de setările monitorului dvs. și calibrarea acestuia.

Produsele se lucrează manual în atelierul BellArts, lucrul manual făcând imposibilă reproducerea unui model 100% identic precum cel precedent.

Plasarea comenzii fără o cerere scrisă din partea clientului reprezintă acordul ca pozele produselor personalizate, ce fac obiectul comenzii, să poată fi folosite ca și material publicitar-virtual în vederea promovării ulterioare.